Slide Slide Slide Slide Slide Slide
arrow arrow
Showroom

In onze gezellig ingerichte toonzalen vindt u tal van authentieke schouwen terug. Vermits het aanbod zeer groot is, raden wij u aan om de nodige tijd uit te trekken wanneer u bij ons langskomt.

Tevens werden onze toonzalen geplaveid met diverse vloeren uit ons assortiment, waardoor u een beter beeld krijgt van het geheel. Om dit alles af te werken werden de toonzalen aangekleed met een ruim aanbod decoratiemateriaal.

U kan bij ons terecht voor zowel een leuke attentie als voor de (her)inrichting van uw interieur. Wij zien uw bezoek dan ook graag tegemoet!

Bezoek onze showroom
Op zondag en maandag gesloten.
De showroom kan op andere dagen vrij bezocht worden.
Komt u graag langs op zaterdag namiddag? Dit kan op afspraak.

Maak afspraak
Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide
arrow arrow
Uitvoer

Al reeds decennia versturen wij onze authentieke producten de wereld in. Goederen die bij ons worden aangekocht, worden vakkundig verpakt en aansluitend in uw container geladen.

Dankzij onze professionele uitrustig hoeft u zich geen zorgen te maken over de veilige aankomst van uw aankoop, op zijn eindbestemming.

Antiek Deknock heeft dankzij zijn vele jaren ervaring de juist expertise en knowhow, en mag dan ook een speler op de internationale markt genoemd worden.